???? .. .. .. HVJ!

Leestijd ongeveer: 3 minuten.

1O, wat is mijn masker sterk! Nog steeds kunnen de mensen, waarvan ik het moet hebben, niet door mijn masker heen prikken. Ik sta alleen, alleen Anja begrijpt zo nu en dan een glimp. Ik wil mensen de ruimte geven mij te helpen, maar hoe doe ik dat? Ik ben niet anders gewend dan mijn gezicht strak te houden en mezelf te ontkennen.

Het enigste dat ik wil is weer beter worden. Kunnen genieten van mijn kids, ze niet altijd teleur te hoeven stellen. Van Anja kunnen genieten. LEVEN?

Hoofdpijn, depressief, diep depressief, afkick verschijnselen, kiespijn. Hoe lang houd ik dat nog vol. Mijn ouders ben ik kwijt. Vrienden? Wat zijn dat? Mijn kids? Zijn die me straks ook zat? Anders gezegd, hoe lang kan ik ze nog verkopen dat ik ziek ben en niets voor ze kan betekenen? Hoe vaak moet ik ze nog teleur stellen………….. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Hou Van Jullie .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. …. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Yosy

%d bloggers liken dit: