3FM Serious Request “Eigen Volk Eerst!!”

Leestijd ongeveer: 2 minuten.

Eigen volk eerst!!! De egocentrische reacties zijn niet op één hand te tellen. De hoeveelheid bekrompen mensen die denken voor ons Nederlanders te kunnen spreken is legio. De sociale media produceert een stormvloed aan negatieve reacties die de kerstgedachten (en deze waardevolle actie)  massaal de nek om doen. 

Waarom zo veel geld naar het buitenland terwijl er in Nederland mensen zijn die het moeilijk hebben!

Om de vier jaar hebben wij voor Nederland ons op Nederland gerichte Serious Request. De Tweede Kamer Verkiezingen! Decennia lang hebben wij tijdens deze o zo democratische op Nederland gerichte Serious Request structureel keuzes gemaakt die het verschil tussen arm en rijk steeds groter maken. Keuzes die er voor gezorgd hebben dat armoede bijna volksziekte nummer één is geworden.

Er wordt hard geroepen “Eigen volk eerst!” omdat iedereen er van doordrongen is dat armoede eigenlijk niet nodig is in Nederland om vervolgens bij de volgende Nederlandse Serious Request egocentrisch te stemmen op, bijvoorbeeld een VVD, PVV, CDA, D66.. enz. en de kloof tussen arm en rijk nog groter te maken, de BMW op de oprit belangrijker te vinden dan hoe het met de buurman gaat.

Daarnaast zijn veel van de slachtoffers, waar nu hard geld voor wordt ingezameld, mede het gevolg van de door ons gemaakte keuzes tijdens de Nederlandse Serious Request. Het westerse politieke klimaat is grotendeels schuldig aan de ellende die aan de basis liggen van goede doelen waar nu geld voor wordt ingezameld. 

Gun deze goede doelen hun succes en bekijk het hele plaatje! Wil je iets doen aan de armoede in Nederland, maak je dan sterk voor een socialere keuze tijdens de Nederlandse Serious Request. Helden van #sr17 en het rode kruis, succes met jullie goede werk!

Yosy 

%d bloggers liken dit: