Laat ze maar schuiven; MAN-Verhuizingen! (2)

Leestijd ongeveer: 3 minuten.

<< UPDATE >>

– 30 mei 2017 – Na bedreigingen van de eigenaar van de vermeende beschadigde auto, meteen nogmaals contact opgenomen met MAN-Verhuizingen. Nu werd ik direct terug gebeld en heb uitgelegd wat er was gebeurd. De heer van MAN-verhuizingen heeft meteen contact opgenomen met de buurman en hem schadeloos gesteld. Hij begreep opeens heel goed waarom wij weg wilde uit die buurt! Bij nieuwe bedreigingen mogen we weer contact met hem opnemen. Het was een zaak tussen de buurman en MAN-Verhuizingen, dus!!!!! Wordt wel even contact opgenomen met de wijkagent en ik leg even uit dat de buurman is overgegaan tot het uiten van bedreigingen.

Het volgende was voorgevallen;   

Een foutje zit in een klein hoekje en kan gebeuren. De avond van de verhuizing was het moment om nog even terug te gaan naar Roermond. De katten hadden we voor hun (en onze) gemoedsrust, voor aanvang van de verhuizing, opgesloten in de twee voorste slaapkamers. Helemaal gemakkelijk was het niet om de twee heren in de katten reismanden te krijgen. Wat krassen op de armen en gegil van Jip voorkwam niet dat ze netjes achter in de auto eindigde.

We stonden op het punt de auto te starten en richting Belfeld te vertrekken toen de deur van twee huizen verderop open ging. Een enigszins geëmotioneerde buurman begon zijn relaas. Om een lang verhaal kort te maken, de verhuiswagen had de spiegel van zijn auto geraakt en er lak sporen op achter gelaten. Hij wilde mij daarvoor verantwoordelijk stellen. Ik heb hem aangegeven dat ik contact zou opnemen met het verhuisbedrijf en dat ik zou zorgen dat het zou worden opgelost. Ik had het netjes gevonden van de verhuizers dat ze even hadden aangegeven dat ze de spiegel hadden geraakt zodat ik de buurman er op aan had kunnen spreken, dat we direct tot een oplossing hadden kunnen komen.

Ik heb inderdaad gezien dat de verhuizers de spiegel hebben terug geklapt en dat ze angstig dichtbij zijn auto stonden. Ik heb het moment dat daaraan vooraf ging niet gezien maar gezien de afstand die de vrachtauto vanaf de auto stond en de problemen die de chauffeur had met het schakelen, zou ik het niet vreemd vinden dat ze hem hebben geraakt.

Wanneer iemand mijn auto beschadigd dan had ik dat graag van de veroorzaker zelf gehoord en ik begrijp de woede van mijn buurman. Ik vind het niet acceptabel dat iemand mij daar later op aan moet spreken.

Ok, een ongeluk zit in een klein hoekje en een telefoontje vanuit het verhuisbedrijf met de gedupeerde buurman zou voldoende moeten zijn om de gemoederen weer te bedaren. Ik heb meteen de volgende morgen contact opgenomen met het verhuisbedrijf; ik zou zo spoedig mogelijk worden teruggebeld. Na, na twee dagen nog niet teruggebeld te zijn, nogmaals gebeld. Weer zou ik worden teruggebeld.

Een dag later werd ik inderdaad terug gebeld. De dame aan de telefoon was niet degene die dit probleem kon oplossen, ze zou het telefoonnummer doorgeven aan de verantwoordelijke en deze zou mij terug bellen.

Een dag later nogmaals gebeld, ik was nog steeds niet terug gebeld. Weer kreeg ik de toezegging dat ik diezelfde dag nog teruggebeld zou worden.

Onderhand zijn we bijna een week verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Het is een klein probleempje dat door het uitstellen alleen maar groter wordt, ik ken mijn buurman. Een smet op mijn eerdere woorden, wat betreft mijn toon over MAN-Verhuizingen! 

Vervelend, wanneer ik mijn buurman weer zie zal ik hem direct uitleg geven………….

Voor hen een kleine moeite voor een klein probleempje dat de potentie heeft te groot te worden!

Yosy

Eerdere bericht; Laat ze maar schuiven; MAN-Verhuizingen! (1)

%d bloggers liken dit: