Gewoon onzin....


“Vertrouwen is iets dat je moet koesteren, je hebt het niet zelf in de hand!”

Yosy.nl of gewoon een boel onzin; 2015/ (04)2016 artikelen.

Leestijd ongeveer 1 minuut.

Yosy_Een Blog Essay_download

Ik heb met veel plezier aan Yosy.nl gewerkt maar winden gaan anders waaien en daarom verzet ik nu mijn zeilen. Ik stop niet met schrijven maar ik ga op een ander manier verder zodat ik kan blijven schrijven wat ik wil zonder mensen op het verkeerde been te zetten.

Voor mensen die het interesseert hieronder een aanvraag formulier voor het aanvragen van een link naar alle artikelen die ik het afgelopen jaar op Yosy.nl heb geplaatst (download in .pdf formaat). Uw @mail adres wordt alleen gebruikt om u een download link toe te mailen en zal niet met derden gedeeld worden.


Name *

Email *

Yosy.nl, 2015/ (04)2016 artikelen.

Geef een reactie