Gewoon onzin....


“Leef vandaag zoals je gisteren had moeten leven!”

Energie opslag, een toekomst-idee?

Leestijd ongeveer 1 minuut.

energie-opwekkenVinex wijken schieten als padenstoelen uit de grond. Overheden en energie bedrijven subsidiëren en stimuleren de groei van energie zuinig bouwen. Huizen worden beter dan ooit geïsoleerd en het wordt steeds meer gemeengoed dat een nieuwbouwhuis is uitgerust met zonnepanelen. Kilometers uit de kust, net buiten het zicht verschijnen verschillende windmolen parken. Allemaal gericht op het zo optimaal omgaan met en het opwekken van milieu neutrale energie. Helaas gaat er energie verloren omdat te veel geproduceerde energie moeilijk op te slaan is. Misschien kan dit idee bijdragen aan een oplossing;

Wanneer u de gevraagde gegevens invult dan zal u een download link gemaild worden via welke u de volledige tekst kunt downloaden. Uw @mail adres wordt alleen gebruikt om u een download link toe te mailen en zal niet met derden gedeeld worden.

Name *

Email *

Geef een reactie