Essent, Snapper kapot? (3)

Leestijd ongeveer: 2 minuten.

Vervolg op; Essent, Snapper kapot? (1) en Essent, Snapper kapot? (2)

EssentDe hele uitleg van de extra factuur, dat mijn betalingen anders niet uit komen, is Bulshit (lees Essent, Snapper kapot? (1) en Essent, Snapper kapot? (2)) Het is pure onvermogen van de Essent medewerkers om een beetje na te denken. Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om in augustus de nieuwe incasso’s in te laten gaan. Dan had ik in juli 1 factuur kunnen betalen; die van de 11de, i.p.v. de facturen van de 11de en de 27ste. Puur en alleen omdat ze zogenaamd geen facturen kunnen verwijderen moeten zowel die van de 11de en de 27ste betaald worden terwijl ze beide voor dezelfde periode bedoeld zijn; de maand juli!

Ook hebben ze schijnbaar bij Essent nog nooit van een credit factuur gehoord. Elk modern bedrijf heeft de mogelijkheid deze uit te schrijven. Ze verdommen het gewoon.

Na gisteren een lullig mailtje van Essent te hebben gekregen heb ik meteen telefonisch contact met ze opgenomen. Ik ben boos en niet alleen om het feit dat ik voor 1 maand een dubbele factuur heb gekregen maar vooral dat Essent het presteert constant toezeggingen over de telefoon te doen, en deze niet na te komen. Wanneer ik ze daar op aanspreek dan krijg ik als antwoord; bewijs maar. Nou, ik heb gisteravond de telefoongesprekken die ik heb opgenomen door gepluisd en de passages waarin de toezeggingen gedaan werden er uit geknipt. Deze zijn via de mail naar ze toe gestuurd.

Let op mijn woorden, wanneer ik er weer contact met ze over heb, dan hebben ze ze nooit binnen gekregen. Als ze ze wel binnen hebben gekregen dan zullen ze wel pretenderen dat ik de opnames gemanipuleerd heb.

Als klant trek je toch altijd aan het kortste eind bij de a-sociale reuzen! Afwachten dus maar. Wanneer worden we afgesloten?

Yosy

Eerderw berichten over Essent; Essent, Snapper kapot? (1) en Essent, Snapper kapot? (2)

%d bloggers liken dit: