De duurste subsidies zijn juist rechtse hobby’s.

Leestijd ongeveer: < 1 minuut.

Van de Correspondent;

De CorrespondentEven een verwijzing naar een stuk dat ik tegen kwam in het onafhankelijke journalisten platform, “De Correspondent”. Ik ben lange tijd een fanatiek lezer geweest van de inspirerende artikelen die deze groep “vrije” journalisten op het web publiceren maar helaas, wanneer je moet bezuinigen zijn dit de eerste liefhebberijen die het loodje leggen.

Er wordt vaak gemopperd op de linkse hobby’s die schijnbaar veel gemeenschapsgeld kosten. Dit artikel gaat over de Rechtse hobby’s waar iedereen zonder mokken zijn zakken mee vult. Een verrassend artikel dat je cadeau wordt gedaan door correspondent Mayke Blok;

De duurste subsidies zijn juist rechtse hobby’s.

%d bloggers liken dit: