Volgens mij heb ik een beetje hoofdpijn.

Leestijd ongeveer: < 1 minuut.

1* 20.44 uur De letters doen pijn. Mijn tablet lijkt vuur te spuwen. Geuren komen binnen alsof ze vlak voor mijn neus worden los gelaten. De hommels die lijken wel formule één wagens terwijl ze de nektar uit de bloemen van de hybiscus verzamelen. Het kabbelende water in de tuin klinkt als een wildwaterbaan. Ik ben buiten gaan zitten, de warmte blijft binnen hangen terwijl het buiten lekker afgekoeld is. Ik wil eigenlijk tv kijken, CSI  NewYork is één van mijn favorieten maar met de zonnebril op zijn de flikkerende beelden nog te scherp. Een beweging van mijn hoofd laat de omgeving enigszins schokken. Die stomme zweetband om mijn hoofd lijkt steeds strakker te gaan zitten. Volgens mij heb ik een beetje hoofdpijn?

%d bloggers liken dit: