Gewoon onzin....


“Je zal ooit moeten kiezen, voor waarheid of voor schijn.. want je kan jezelf verliezen... door nooit jezelf te zijn.”

Vrienden

Leestijd ongeveer 1 minuut.

Vrienden zijn er om je te besodemieteren, achter je rug om over je te roddelen. Vrienden zijn er om je achterbaks te behandelen en te bestelen. Vrienden zijn er om je belachelijk te maken. Vrienden zijn er om je pijn te doen.

Echte vrienden zijn er om mee te lachen, te huilen en om lief te hebben. Echte vrienden help je en helpen jou als je dat nodig hebt. Echte vrienden oordelen niet maar zijn eerlijk en doen je geen pijn.

Echte vrienden zijn zeldzaam en daar ben je zuinig op!

Yosy

In reactie op

  • Agree!!!! Gepraat wordt er soms niet of n afspraak op neutraal terrein…daar wordt géén tijd voor gemaakt terwijl jij wel tijd voor “hulp” hebt gegeven…..dan heb je nog altijd in je achterhoofd: na dit gesprek zal me toch weer gevraagd worden ergens mee te helpen! N dag is normaal, vrienden onder elkaar, maar jaren…terwijl je voor jezelf vecht?
    Wie durft hieronder n eerlijke reactie te plaatsen en niet op FB iemand schijnheilig en achterbaks te noemen?
    Wat hebben wij ons vergist en tijd weggegooid! Toch?

Geef een reactie