@Mail Abonnement.

Laat uw @mail adres achter en ontvang een mailtje wanneer er een nieuwe blog geplaatst is.

“Leef vandaag zoals je gisteren had moeten leven!”

Downloads

Energie opslag, een toekomst-idee?

Leestijd ongeveer 1 minuut.

energie-opwekkenVinex wijken schieten als padenstoelen uit de grond. Overheden en energie bedrijven subsidiëren en stimuleren de groei van energie zuinig bouwen. Huizen worden beter dan ooit geïsoleerd en het wordt steeds meer gemeengoed dat een nieuwbouwhuis is uitgerust met zonnepanelen. Kilometers uit de kust, net buiten het zicht verschijnen verschillende windmolen parken. Allemaal gericht op het zo optimaal omgaan met en het opwekken van milieu neutrale energie. Helaas gaat er energie verloren omdat te veel geproduceerde energie moeilijk op te slaan is. Misschien kan dit idee bijdragen aan een oplossing;

Naar de download sectie

Yosy.nl of gewoon een boel onzin; 2015/ (04)2016 artikelen.

Leestijd ongeveer 1 minuut.

Yosy_Een Blog Essay_download

Ik heb met veel plezier aan Yosy.nl gewerkt maar winden gaan anders waaien en daarom verzet ik nu mijn zeilen. Ik stop niet met schrijven maar ik ga op een ander manier verder zodat ik kan blijven schrijven wat ik wil zonder mensen op het verkeerde been te zetten.

Voor mensen die het interesseert hieronder een aanvraag formulier voor het aanvragen van een link naar alle artikelen die ik het afgelopen jaar op Yosy.nl heb geplaatst (download in .pdf formaat). Uw @mail adres wordt alleen gebruikt om u een download link toe te mailen en zal niet met derden gedeeld worden.

Naar de download sectie.